Migration sous Forumactif

Importeer je forum naar Actieforum

Je wilt graag je forum importeren op Actieforum? We ontvangen je met open armen en nodigen je uit alle voordelen van ons platform te onderzoeken. Bekijk alles over het importeren van je forum op Actieforum.

Waarom zou u uw forum importeren in Actieforum?

Actieforum is de leider van het maken van forums op het net. Met meer dan een miljoen forums vestigt Actieforum zichzelf als de benchmark in de markt. Met meer dan 10 jaar ervaring bij het maken van fora, ongeacht de grootte van uw community, is Actieforum toegewijd om u de hulp te bieden die u nodig heeft, de betrouwbaarheid die u verwacht en een 24/7 ondersteuningsforum.

Forums van Actieforum

Dankzij Actieforum kun je een forum maken en aanpassen naar je eigen smaak. Actieforum biedt vele functies en thema’s om elk forum uniek te maken.

Actieforum biedt vier versies voor stabiele en krachtige forums: phpBB2, phpBB3, Invision en punBB. Elke versie is uniek en heeft bijna ongelimiteerde mogelijkheden. Als je in bezit bent van een extern forum in een van deze versies, kun je je forum gemakkelijk importeren naar Actieforum.

Forums van Actieforum worden gekenmerkt door de vele gratis functies voor alle liefhebbers van forums: het gratis hosten van afbeeldingen, het personaliseren van de codes (templates, CSS, HTML, Javascript), gratis thema’s, een chatbox, een galerij, de mogelijkheid tot het maken van eigen avatars, een portal, het versturen van nieuwsletters, karakterkaarten, regelmatige updates, het bewaken en herstellen van gegevens, etc.

Daarbij is er een ondersteuningsforum tot je beschikking waar je al je vragen met betrekking tot forums op Actieforum kunt stellen. Natuurlijk is er ook een grafische afdeling.

Voordelen van het importeren

Je bent eigenaar van een PhpBB2, PhpBB3, Invision of PunBB forum buiten Actieforum? Hoe groot je forum ook is, we kijken ernaar uit je te verwelkomen op Actieforum! Als je een forum met meer dan 100 leden wilt importeren, bieden we je graag een gratis domeinnaam voor een jaar aan. Het vernieuwen van de domeinnaam zal ook gratis zijn als je forum nog steeds actief is,.

Formulier voor het importeren

Maak uw eigen actieforum forum
Vul het importformulier in
Download uw database
Welkom bij Actieforum!

De voorwaarden voor het importeren

Gegevensimport is alleen mogelijk als aan de volgende criteria wordt voldaan:

  • U moet een phpBB-, inVision- of PunBB-forum hebben
  • U moet een Actieforum-forum maken
  • U moet toegang hebben tot de database van uw oude forum
  • U moet de gegevens naar uw nieuwe Actieforum forum verplaatsen

Nadat u het formulier hebt goedgekeurd en de database hebt verzonden, kan een vertraging van enkele werkdagen nodig zijn, afhankelijk van de grootte van de te importeren database en het platform van waaruit de database wordt overgebracht.

We houden u van elke stap op de hoogte bij het importproces en we doen er alles aan om uw forum zo snel mogelijk over te zetten. Voor meer informatie over importeren kunt u lees deze tutorial. Indien nodig kunt u contact opnemen met ons team:
Creëer

Personaliseer

Deel

Discussieer