Wat is phpBB ?

Onze fora zijn gebaseerd op phpBB. Je kunt nu een phpBB3-forum aanmaken. De kracht van onze dienst ligt in haar actieve gemeenschap, die altijd bereid is om de beginners te helpen een forum op te zetten en de gevorderden te helpen verder te komen.

Sinds de ontwikkeling van phpBBTM in 2000 heeft het zich ontwikkeld tot het meest gebruikte Open Source-forumpakket.

Net als zijn voorlopers bevat phpBBTM 3.0 “Olympus” een gebruiksvriendelijke beheeromgeving en een eenvoudig installatieproces, wat gebruikers in staat stelt om in enkele minuten een forum te installeren.

Met een scala aan aangepaste functies, in combinatie met een prettige standaard interface zal phpBBTM meegroeien met je website en hem nóg beter maken.

Met miljoenen gebruikers over de hele wereld is phpBBTM een van de populairste manieren om een forum te beginnen en gemeenschappen te versterken.

Actieforum.com : Maak je kant-en-klare gratis forum

Wij bieden je een kant-en-klare oplossing om een forum te beginnen. Discussiefora zijn bronnen van kostbare informatie en dé manier om hulp te bieden aan elkaar. Ook zijn fora zeer geschikt om informatie te delen.

Onze dienst biedt je de mogelijkheid om een forum te maken en heer en meester te zijn over je eigen communicatiemiddel en je eigen gemeenschap. Je bepaalt je eigen regels en communiceert met mensen van over de hele wereld. Landsgrenzen bestaan niet op internet, dus doe je voordeel met dit interactieve hulpmiddel en ons betrouwbare en krachtige systeem voor gratis fora.

Maak een forum in 3 stappen, in 30 seconden

Je hoeft geen ervaren computergebruiker te zijn, alles wat je hoeft te doen is het volgen van deze 3 stappen om een forum te beginnen :

  1. De eerste stap is het kiezen van een uiterlijk (afbeeldingen en kleuren) voor je forum.
  2. Vervolgens zie je een klein formulier, waarin je de titel van je forum, het adres van je forum, je beheerderswachtwoord en dergelijke kunt invullen.
  3. De derde en laatste stap bestaat uit het bevestigen van het door jou gekozen wachtwoord.

Na het aanmaken van je forum kun je jezelf aanmelden (inloggen) en via de link "Beheerderspaneel" onderaan je forum toegang krijgen tot de beheeromgeving. Pas hier je forum volledig aan aan jouw wensen. Wees niet bang om een beetje met de functionaliteit te spelen totdat je het gewenste resultaat hebt bereikt.

Praat over je forum

Om een goede start te maken met je forum is het belangrijk om al je collega's, vrienden en familie uit te nodigen om lid te worden van je forum. Laat ze je forum ontdekken en meedoen!

Studenten, scholieren, professionals, bloggers, webmasters, verenigingen, bedrijven, particulieren, iedereen kan een gratis forum aanmaken. Grijp de kans om onderdeel uit te maken van jouw virtuele gemeenschap rond jouw interesses en passies. Dankzij onze site is het mogelijk om een forum te creëren in drie korte stappen en in luttele seconden.

Handige links :