Voordelen Forum : Vernieuw

Maak een gratis forum en geniet van de vele functies en de regelmatige gratis updates die beschikbaar worden gesteld voor je forum. Het aantal leden en berichten is onbeperkt!

Vernieuw

Of je nu een beginner bent of een expert, Actieforum biedt je een volledig gratis forum. Waarom Actieforum? Welke functies zijn er beschikbaar? Met ons is een forum voor iedereen haalbaar. Je forum is in een mum van tijd aantrekkelijk door de vele functies en mogelijkheden tot personalisatie.

Intuïtief beheerderspaneel

Het beheerderspaneel van het forum is intuïtief. Het is ontworpen naar de wensen van verschillende groepen gebruikers, met verschillende eisen en niveau's. Hierdoor kun je je gratis forum heel simpel, of juist geavanceerd beheren. Hiervoor is een onderscheid gemaakt tussen een “simpele” en “geavanceerde” modus in het beheerderspaneel.

Beheer en gebruikersgemak

Toezien op een forum kost tijd. Actieforum geeft de mogelijkheid om je forummoderatie te organiseren en te optimaliseren: maak een staff en geef elk teamlid een eigen functie.

Notificaties, het delen van verschillende media, polls, een interne zoekmachine, privéberichten,... De functionaliteiten op onze fora zijn gemaakt voor de hoogst haalbare gebruikservaring. Het doel van ons team is het maken van updates die de betrokkenheid van jouw online community verbeteren.

Functies en innovatieve toepassingen

De vele functies van Actieforum helpen je een compleet, innovatief, ergonomisch en gemakkelijk aan te passen platform te maken.Daarnaast zijn veel nieuwe functies beschikbaar om de gebruikers te helpen:

  • Een paneel voor het melden van geschillen: dit stelt bezoekers in staat direct contact te maken met de forumbeheerder om geschillen op te lossen.
  • Een gereedschapspaneel: dit stelt de beheerder in staat sommige fouten in hun gratis forum te repareren. Ze kunnen backups maken van berichten en gebruikers en hun forum herstellen.
  • Een ondersteuningsforum: als je hulp of advies nodig hebt met het beheer van je forum, kun je terecht op ons ondersteuningsforum. Op ons forum blijf je daarnaast ook op de hoogte van alle nieuwe functies.

Het constante toevoegen van nieuwe functies is een van de voordelen van Actieforum. Om naar de behoeften van onze gebruikers te blijven luisteren, zijn onze updates regelmatig en automatisch. Zo heb je een innovatief en actueel forum

Maak je innovatieve forum in enkele seconden!

Creëer

Personaliseer

Deel

Discussieer

Forum optimaliseren het zoeken

Creëer en beheer forum

27 502 actieve forums online

Gratis en betrouwbare hosting

Analyse van geïntegreerde forum