Voordelen Forum : Personaliseer je forum

Maak een gratis forum en geniet van de vele functies en de regelmatige gratis updates die beschikbaar worden gesteld voor je forum. Het aantal leden en berichten is onbeperkt!

Personaliseer je forum

Hoe pas je je forum aan? Een uniek forum hebben is de beste manier om een online gemeenschap te creëren. Het design, de kleuren en de afbeeldingen moeten bij je forum passen. Onze verzameling van forum-thema’s geeft je de mogelijkheid om makkelijk een aantrekkelijk forum te maken, zonder kennis van HTML.

Je forum personaliseren

Of je nu net een forum hebt gestart, of je forum een nieuwe look wilt geven, de gereedschapskist van Actieforum.com helpt je je forum aantrekkelijk te maken. Lettertypen, kleuren, avatars, smileys, logos, afbeeldingen... alles is aan te passen om jouw forum de gewenste sfeer en uitstraling te geven, zodat het perfect past bij jouw persoonlijkheid en het onderwerp van je forum.

Op elk gewenst moment kun je het uiterlijk van je forum aanpassen. Actieforum biedt een grote keuze aan forumskins op Hitskin. Binnen een paar klikken kun je het gewenste thema op je nieuwe, of al bestaande forum installeren.

Widgets en webpagina’s toevoegen aan je forum

De beste manier om je forum te personaliseren, is door extra functies toe te voegen. Je kunt widgets en webpagina’s toevoegen:

  • Maak een portal: voeg een homepage toe aan je forum. Hierin kun je verschillende widgets plaatsen, zoals een lijst met de laatste berichten, een kalender met evenementen, een lijst van online gebruikers,...
  • Welkomstbericht: stuur automatisch een persoonlijk welkomstbericht naar nieuwe leden.
  • Creër je eigen widgets en voeg deze toe aan je portal.
  • Voeg een kalender toe met de verjaardagen van gebruikers en andere forum evenementen.
  • Voeg HTML-pagina’s toe: je kunt je gratis forum uitbreiden door HTML-pagina’s toe te voegen, of er een volledige website van te maken.
  • Beheer karakter sheets voor Roleplay-fora: deze zijn gemakkelijk te configureren door de beheerder.
  • Een eigen domeinnaam: reserveer je eigen domeinnaam en maak je eigen e-mailaccounts. Zo wordt je forum beter toegankelijk voor nieuwe gebruikers.
  • Overzicht van gratis fora: registreer je forum in ons overzicht van fora en promoot je forum zo gratis. Je forum delen op social media is ook een goede manier om je forum onder de aandacht te brengen.
  • En er zijn nog veel meer functies en mogelijkheden!

Met al deze middelen is het makkelijk je forum te personaliseren en uniek te maken. Actieforum host de beste gratis fora op internet! Waarom niet ook die van jou?

Creëer

Personaliseer

Deel

Discussieer

Forum optimaliseren het zoeken

Creëer en beheer forum

27 502 actieve forums online

Gratis en betrouwbare hosting

Analyse van geïntegreerde forum