Mogelijkheden van een gratis forum

Mogelijkheden van een gratis forum

Actieforum stelt u in staat om een volledig gratis discussie forum te openen. Wat zijn de functies van Actieforums? Ontdek de functies van de gratis populaire forums onder de bevolking.

Lijst van Actieforum functies

Actieforum biedt makkelijk aan te maken en te bewerken forums gratis en onbeperkt aan.
Verken de functies en beschikbare opties van onze gratis forums.

Maak een forum
Evenementen voor je forum

Evenementen voor je forum

Actieforum geeft je de mogelijkheid om een evenementenplanner aan te maken op je forum. Dankzij deze exclusieve functionaliteit kunnen je leden een pagina maken die sommige evenementen in de echte en online wereld laat zien en waarmee je deze kan delen met je forum.
Reizen, vergaderingen, festivals, concerten, demonstraties ... enz. Zijn de mogelijkheden beperkt! Je moet gewoon opzoek gaan wat voor je forum interessant zal zijn om vervolgens onvergetelijke herinneringen te creëren.
Aarzel niet de gebeurtenissen op je forum te activeren en om te verzamelen in het echte leven of vrijwel je leden.


De publicaties, de beste manier om je forum te verbeteren.

Het "Publicatie" gedeelte van actieforum is een teamwerkplek om te lezen, schrijven en het lezen van allerlei type content samen met jou community.
Met zijn moderne, minimalistische en ergonomische ontwerp heeft dit exclusieve systeem enkele voordelen, zoals een makkelijke manier om artikelen te maken en te delen, de mogelijkheid om een inhoud verbeterd door de collectieve kennis van uw forum met uw leden, ect. Het heeft een onmiddellijke loading en een optimaal aspect op alle mobiele apparaten.

De publicaties, de beste manier om je forum te verbeteren.

SSL-certificaat voor een beveiligd internetadres (HTTPS)

SSL-certificaat voor een beveiligd internetadres (HTTPS)

Het veilige HTTPS protocol wordt een prioriteit voor alle websites. Om dit te doen, kunt u met Actieforum uw discussiebord eenvoudig beveiligen met een SSL certificaat. Elke Actieforum-beheerder heeft de mogelijkheid om een SSL certificaat op zijn forum te bestellen voor een veilige forum URL in HTTPS. Het forum toont vervolgens een "Veilig" vermelding in webbrowsers en heeft een kleine SEO bonus. Google heeft bevestigd dat ze HTTPS gebruiken als een lichtgewicht positie signaal. Activeer nu uw SSL certificaat en bied uw community een veiliger discussieruimte, in overeenstemming met de nieuwe internetstandaarden.


Domeinnaam en gepersonaliseerde e-mails

Eén van de sterke punten van Actieforum is de keuze tussen honderden domeinen voor een internet adres van de gratis forums. Echter, kunt u kiezen voor een gepersonaliseerde domein naam voor uw forum. Er zijn twee manieren om een persoonlijke domein naam te krijgen: U kunt het kopen via het beheerderspaneel van het forum of Actieforum kan u het aanbieden onder bepaalde voorwaarden.
Als uw forum zijn eigen domein heeft, krijg je de functionaliteit van de aangepaste naam van de forum e-mailadressen.

Domeinnaam en gepersonaliseerde e-mails

Thematische advertenties

Thematische advertenties

Exclusief op uw Actieforum gratis forum, kunnen secties van geclassificeerde advertenties worden gemaakt om plaats te bieden aan de thematische advertenties: of u deze gebruikt voor adopties of dieren reddingen , verkopen of het uitwisselen van echte of virtuele items tussen leden. Voel u vrij om dit nieuwe gedeelte voor advertenties aan te passen aan uw forumbehoeften.
Activeer deze functie nu en geef uw community een speciale en formidabele plek om delen en uitwisselen in uw forum te promoten.


Ledentags en zoekwoorden

Op elke Actieforum forum, kan je leden en zoekwoorden taggen. Dus, je leden zullen één of meerdere leden in een bericht kunnen taggen en verwittigd worden. Dit maakt de gesprekken makkelijker! Deze optie werkt ook voor zoekwoorden. Elk lid kan een lijst van zoekwoorden volgen en ontvangen iedere keer een verwittiging wanneer een topic het #zoekwoord bevat. Natuurlijk kan je deze optie aan- of uitschakelen in het beheerderspaneel. In een paar minuten geef je jouw forum een sociale dimensie!

Ledentags en zoekwoorden

Volledig gepersonaliseerd

Volledig gepersonaliseerd

Om je forum uniek te maken is het personaliseren ongelimiteerd en gratis. Op elke forumversie (PhpBB2, PhpBB3, Invision, PunBB) kan de forumbeheerder templates en CSS aanpassen via het beheerderspaneel. Bovendien, kan je jouw forum nog verder aanpassen door Javascript codes te maken. Als je een nieuweling of een expert me codes bent er zijn veel tutorials beschikbaar op het OndersteuningsForum, met een speciale sectie gericht op het maken van codes.


Automatische back-ups

Actieforum maakt regelmatig backups van alle forums. Voor meer veiligheid is het mogelijk om een forum te herstellen naar een vorige datum, tot wel 4 maanden! De herstelprocedure is beschikbaar voor de oprichter van het forum via de oprichters gereedschappen. Zodat hij/zij vele acties zoals back-ups, aanmelden in het beheerderspaneel of het resetten van gebande gebruikers kan doen doorgaan.

Automatische back-ups

Role-playing games (RPG)

Role-playing games (RPG)

Voor alle fans van RPG, Actieforum bevat gratis functies zoals karakterbladen en dobbelstenen. De karakterbladen zijn bewerkbaar door de administrator en/of de leden. Tekstvelden, tabellen, scroll lijsten of balken kunnen ingesteld worden. Het uiterlijk van de bladen kunnen bewerkt worden in de templates die gerelateerd zijn aan het profiel. Het is zelfs mogelijk de dobbelvlakken aan te passen aan alle soorten spelletjes! Ontdek onze gratis oplossing voor een RPG forum te krijgen: RPG forum creëren.


Forum nieuwsbrief

Elke administrator kan gratis nieuwsberichten zenden naar zijn/haar leden. De nieuwsberichten kunnen worden verzonden aan alle leden of aan groepen. Dus dit maak het makkelijk je gemeenschap te verwittigen over evenementen, nieuws of belangrijke mededelingen ... Bovendien kan je jouw nieuwsberichten plannen tot 6 dagen op voorhand door de tijd een datum van het verzend moment te kiezen via onze uitgestelde verzend tool!

Forum nieuwsbrief

creatie van HTML pagina's

creatie van HTML pagina's

Voor een optimale personalisatie van je forum kan je de HTML tool gebruiken. Deze is beschikbaar via het beheerderspaneel, deze optie wil de oprichter toestaan om makkelijk echte webpagina's te maken. Je niveau in coderen maakt niets uit, experts en beginners kunnen vinden wat ze zoeken dankzij een uitgebreide en een simpele modus. Het is trouwens mogelijk om links aan te leggen in de navigatiebalk naar deze pagina's.


Volledige toegang tot duizenden thema's

Wanneer je een forum maakt bij Actieforum krijg je volledige toegang tot de catalogus van Hitskin thema's. Kies een van de duizenden skins om het uiterlijk van je forum te veranderen. Doorloop de categoriën of zoek via zoekwoorden de skin van jouw dromen die precies bij jouw forum past. Binnen enkele seconden heb je het thema op je forum geïnstalleerd en al je leden en bezoekers zullen er baat bij hebben. Ontdek de beste Actieforum skins!

Volledige toegang tot duizenden thema's

Facebook Connect

Facebook Connect

Dankzij de optie Facebook connect, kunnen bezoekers zich makkelijk registreren op jouw forum. Dus je forum krijgt veel meer leden en wordt steeds meer actiever. De directe activatie van nieuwe leden bepaalt de activiteit van je forum, dus is het beter om het snel, makkelijk en tof te maken! Facebook connect module maakt de eerste komen van je bezoekers aangenamer! Maak gebruik van sociale media om je forum te promoten. Het is de beste manier om je forum zichtbaar te maken op het internet.


Meer functies

Optimalisatie SEO

Om goed gevonden te worden op zoekmachines zijn Actieforum fora geoptimaliseerd voor zoekopdrachten. Forum opties bieden je de mogelijkheid om meta tags toe te voegen of om Google Webmaster naar je forum te linken. Daarnaast garanderen Actieforum fora een optimale laadprestatie en worden Facebook Open Graph en schema.org automatisch geïntegreerd. Ten slotte kun je titel tags toevoegen via de editor en kun je ook nog veel SEO tips vinden op ons ondersteuningsforum.

Forum Overzicht

Eens jouw Actieforum forum is gemaakt, kan je deelnemen aan het het forum overzicht. Dit is een platform waar je forums kan vinden volgens zoekwoorden en via categorieën. Deze populaire tool maakt het mogelijk jouw forum zichtbaar te maken op het internet en de zoekresultaten van zoekmachines te verbeteren.

Bijlages: Deel gemakkelijk je digitale bestanden

Bestanden aan een bericht toevoegen staat je toe afbeeldingen of digitale documenten met je forumleden te delen. Het gaat je gesprekken verrijken. Om een Youtube of Dailymotion video te tonen, moet je enkel de url in je editor plakken.

Geïntegreerde Chatbox

Geniet van real-time chat dankzij de chatbox. Standaard geïntrigeerd op alle Actieforum forums, je kan het overal op je forum tonen. De chatbox volledig aanpassen is mogelijk door de templates aan te passen. Daarnaast heeft Actieforum enkele essentiële opties zoals de ban-optie, leden uitloggen, afwezigheidsberichten zenden of van de "vooruitgangsberichten".

Avatar en Mangatar generator

Maak je eigen avatar in enkel een paar klikken via jouw forum profiel. Online communities appreciëren avatars. Dankzij onze vennootschap met FaceYourManga, is het maken van een originele en persoonlijke avatar voor je forum een fluitje van een cent. Laat jouw fantasie toffe avatars maken!

Publiek of privé forum

Volgens jouw project kan je jouw forum zowel privé als openbaar maken. Niets is makkelijker dan je forum volledige privé te maken. Je hebt juist de optie in het beheerderspaneel te actieveren. Dus, noch bezoekers, noch bots zullen de inhoud van je forum kunnen bereiken: de aanmelding is verplicht!