Wat is Punbb forum?

PunBB is een simpel en strak forum script. Met PunBB kunnen de gebruikers gemakkelijk een forum creëren en het beheren met een strakke display. Het is snel en grafisch lichter dan andere forum scripts.

Invision Power Board (of IP.Board) is een van de beste oplossingen voor je gemeenschap. Maak een forum met Invision Power Board, en wees verzekerd op een compleet forum met al zijn functies.

PunBB sterke punt is zijn simpelheid, iedere onervaren gebruiker kan het forum makkelijk en snel modereren, administreren en creëren.

PunBB is ontstaan toen zijn maker op zoek ging naar een forum script voor zijn website. Na een zoektocht realiseerde hij zich dat alle scripts veel te ingewikkeld of grafisch te zwaar waren. Daarom besloot hij een forum te maken met zijn eigen script.

PunBB was eerst bekend onder de naam "Pun", maar later werd "BB" (Bulletin Board) toegevoegd. Waarschijnlijk is de naam veranderd om er zeker van te zijn dat het doel van het forum script duidelijk was.

Actieforum.com : Maak je kant-en-klare gratis forum

Wij bieden je een kant-en-klare oplossing om een forum te beginnen. Discussiefora zijn bronnen van kostbare informatie en dé manier om hulp te bieden aan elkaar. Ook zijn fora zeer geschikt om informatie te delen.

Onze dienst biedt je de mogelijkheid om een forum te maken en heer en meester te zijn over je eigen communicatiemiddel en je eigen gemeenschap. Je bepaalt je eigen regels en communiceert met mensen van over de hele wereld. Landsgrenzen bestaan niet op internet, dus doe je voordeel met dit interactieve hulpmiddel en ons betrouwbare en krachtige systeem voor gratis fora.

Maak een forum in 3 stappen, in 30 seconden

Je hoeft geen ervaren computergebruiker te zijn, alles wat je hoeft te doen is het volgen van deze 3 stappen om een forum te beginnen :

  1. De eerste stap is het kiezen van een uiterlijk (afbeeldingen en kleuren) voor je forum.
  2. Vervolgens zie je een klein formulier, waarin je de titel van je forum, het adres van je forum, je beheerderswachtwoord en dergelijke kunt invullen.
  3. De derde en laatste stap bestaat uit het bevestigen van het door jou gekozen wachtwoord.

Na het aanmaken van je forum kun je jezelf aanmelden (inloggen) en via de link "Beheerderspaneel" onderaan je forum toegang krijgen tot de beheeromgeving. Pas hier je forum volledig aan aan jouw wensen. Wees niet bang om een beetje met de functionaliteit te spelen totdat je het gewenste resultaat hebt bereikt.

Praat over je forum

Om een goede start te maken met je forum is het belangrijk om al je collega's, vrienden en familie uit te nodigen om lid te worden van je forum. Laat ze je forum ontdekken en meedoen!

Studenten, scholieren, professionals, bloggers, webmasters, verenigingen, bedrijven, particulieren, iedereen kan een gratis forum aanmaken. Grijp de kans om onderdeel uit te maken van jouw virtuele gemeenschap rond jouw interesses en passies. Dankzij onze site is het mogelijk om een forum te creëren in drie korte stappen en in luttele seconden.

Handige links :