Create a forum with publications

Maak een forum met publicaties

Wilt u bepaalde inhoud onafhankelijk van uw forum delen? Welk platform moet u gebruiken om artikelen te publiceren? U wilt een informatieve pagina maken als een teamwerk? Een hulpmiddel om met uw gemeenschap te werken? De artikelen op internet zijn een echte referentie geworden in ons dagelijks leven. Op de gratis forums van Actieforum heeft u de mogelijkheid om publicaties over elk onderwerp te maken ; artikelen, recepten, gedichten, fanficties… Als een teamwork met je community. Je gratis forum is de beste manier om je kennis te delen met je community die gepassioneerd en geïnformeerd is over het onderwerp dat je leuk vindt.

Maak een gratis forum met publicaties

U wilt artikelen, uw boek of wat informatie publiceren? Dankzij Actieforum kun je eenvoudig en gratis een speciale plek creëren om je passies te delen. Met een intuïtieve interface die eenvoudig te gebruiken is, hebt u de mogelijkheid om publicaties over het gewenste onderwerp te maken en deze te verrijken met uw leden en community. Op deze manier, professionals, gepassioneerde mensen of specialisten kunnen hun kennis delen om unieke inhoud te creëren. Met een geavanceerd gemodereerd systeem zullen uw publicaties en de publicaties van uw leden voldoen aan wat u verwacht.

Ontdek de publicaties op uw forums

Wat zijn de publicaties op de forums?

Internetgebruikers waarderen vooral het schrijven en publiceren van artikelen op blogs in 2024. De observatie is hetzelfde op discussieforums. Inderdaad, sommige onderwerpen of verhalen zijn gemakkelijker te publiceren als een artikel dan als een onderwerp. Het is om deze reden dat Forumotion een nieuwe functie op gratis forums toestaat: publicaties. Zo kunnen gebruikers de artikelen publiceren die ze willen: nieuws, kookrecepten, mechanische tutorials, filmrecensies, foto's...

Onafhankelijk van de forums, stellen de publicaties van Actieforum u in staat om een exclusieve sectie te creëren gewijd aan inhoud en artikelen. Modern en ergonomisch, het unieke ontwerp geeft je de mogelijkheid om een tekst, een fanfictie, een artikel, etc... te publiceren om het te delen, maar u kunt ook samenwerken met uw leden. Met deze tool kunnen al uw leden de gepubliceerde inhoud bewerken om ze te verbeteren of om hun kennis toe te voegen.

De publicaties zien eruit als een online encyclopedie die door uw leden kan worden bewerkt, en worden gewijd aan de onderwerpen van uw forum en alleen wat u wilt verschijnen, en zij laten uw leden hun kennis delen met de rest van de wereld. Ze zijn de beste manier om het publiek van een forum te verbeteren en beroemd te maken. Het publicatiesysteem is een echte waardering voor de kennis op uw forums. U kunt de publicaties beschouwen als de « Wiki » van uw forum en geef unieke expertise aan uw gasten.

Maak een forum met publicaties

Hoe publicaties maken? Hoe artikelen op een forum te schrijven? Hoe een inhoud van hoge kwaliteit te publiceren? De functie van de publicatie is nu beschikbaar op alle Actieforum-forums en is dankzij de compatibiliteit ervan geoptimaliseerd voor uw mobiel en tablets « Versnelde Mobiele Pagina's ». U kunt de publicaties in uw administratiepaneel activeren en ze zijn toegankelijk via een link in uw navigatiebalk. Ze zijn autonoom, op een onafhankelijke pagina, ook al zijn ze op uw forum.

Zodra ze zijn geactiveerd, zijn de publicaties toegankelijk voor alle leden en gasten van uw forum. U hebt de mogelijkheid om de machtigingen van deze sectie aan te passen om de gewenste regels te definiëren. Uw leden kunnen hun creaties plaatsen en wijzigen, altijd onder uw moderatie of onder de moderatie van een groep aan wie u uw toestemming hebt gegeven.

Om er zeker van te zijn dat de publicaties aan uw forums en verwachtingen voldoen, zijn ze niet direct online. Ze moeten inderdaad eerder worden gevalideerd door een moderator die u heeft gekozen. Zijn missie zal zijn om de publicaties te valideren en online te zetten. Dit zorgt ervoor dat de publicaties op uw forum aan uw verwachtingen voldoen. Uw publicaties worden beveiligd en gemodereerd.

Als je graag schrijft en wilt delen wat u schrijft, zoals uw boeken of hoofdstukken, essays of recepten, dan zijn de publicaties iets voor u. De enige limiet is uw verbeelding!

Educatieve publicaties

make a forum Creëer samenwerkingsinhoud zoals tutorials of artikelen die een unieke kennis delen! De mogelijkheid om video's, codes en afbeeldingen toe te voegen aan uw publicaties helpt u om een ongelimiteerd aantal aanpassingen te maken om uw tutorials voor iedereen duidelijk en begrijpelijk te maken!

 

Collaborative publications

create a forum Door artikelen en publicaties samen te schrijven, krijgt u een betere inhoud met een betere kwaliteit. Samen kun je nieuwe schrijfmethoden vinden. Maak publicaties als een teamwerk met uw leden is de beste manier om nieuwe leden en lezers aan te spreken op uw forum.

 

Een goede publicatiekwaliteit

free forum Alle publicaties die op Actieforum worden gepubliceerd, worden gemodereerd door een beheerder of een groep moderators voordat ze online zijn om een goede kwaliteit van uw inhoud te behouden.

Door de publicaties op uw gratis Actieforum forum te activeren, maakt u het verschil door uw forum een betere zichtbaarheid te geven via een betere zoekmachineoptimalisatie van uw inhoud. Je hebt ook een nieuwe beheer- en moderatietool om een goede kwaliteit van je publicaties te garanderen. Dus wacht niet langer en maak uw eerste publicatie op Actieforum!

Maak een forum met publicaties